Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за възможностите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за възможностите
Коментари Харесай

Солскяер: Може да вземем един-двама под наем през януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер приказва за опциите на неговия отбор да притегли нови попълнения през зимния трансферен прозорец.

“Червените дяволи” изживяват спорен сезон досега и са събрали едвам 16 точки от 12 мача. Норвежецът е към този момент съвсем година отпред на тима от “Олд Трафорд” и се пробва да промени политиката от привличане на скъпи звезди към предоставяне на късмет на млади футболисти от школата, както и пазаруване на млади и талантличи играчи. Израз на новият курс на отбора бяха и ходовете през лятото, когато бяха привлечени Хари Магуаиър, Даниел Джеймс и Аарън Уан-Бисака.

В медиите се спрягат главно имената на Джейдън Санчо, Ерлинг Холанд, Джеймс Мадисън като главните цели за идващите трансферни прозорци. Солскяер призна, че опциите за сходни покупки през зимата са мощно занижени, само че е допустимо да бъдат привлечени един-двама играчи чартърен, които да оказват помощ на неговия отбор в кратковременен проект.

“Проблемът не е в сумата хикс, която ще дадем, а в това кой тъкмо желаеме да притеглим в дълготраен проект, а освен за три или четири месеца. Не доста клубове са подготвени да се разделят с главните си играчи през януари. Може би един или двама играчи чартърен, които просто да оказват помощ да отбора, само че това няма да коства доста. Някои играчи се завърнаха при нас, ще огледаме пазара и ще забележим какви са възможностите”, изясни в резюме обстановката Солскяер.
Премиър лийг 13 кръг, неделя 24 ноември  Шефилд Юнайтед 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР