Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че отговорностите на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че отговорностите на
Коментари Харесай

Моуриньо: В Юнайтед всички носят отговорност, без значение кой колко струва

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че отговорностите на неговите играчи не се менят по отношение на това за кого какви пари са платени. Така португалецът реши да пресече всевъзможни спекулации за нееднакво отношение по отношение на избрани футболисти.

Изцереният Погба назад в групата на Юнайтед

Думите му идват на първо място в подтекста на бледата форма, която рекордната покупка Пол Погба показва напоследък. Французинът постоянно е упрекван за слабите изяви и даже се появиха клюки, че не е удовлетворен от позицията, на която Жозе го задължава да играе на терена.

Треньорът на Севиля: Как ще спрем Санчес? Не знам, несъмнено с въже

„ Не считам, че е заслужено да се приказва за това какви отговорности имат играчите”, съобщи Моуриньо преди утрешния двубой против Севиля в 1/8-финалите от Шампионската лига. „ Дори не ми харесва да мисля за обстоятелството, че състезател, който коства „ х” милиона би могъл да не споделя същата отговорност с този, който коства три пъти по „ х”.”

„ При мен всички имат една и съща отговорност, тъй че не ми харесва препоръчаното от вас. Разбирам тази позиция, само че тя не е за мен”, добави Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР