Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че няма да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че няма да
Коментари Харесай

Моуриньо: Лукаку няма да почива, напреднал е много

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че няма да дава отмора на нападателя Ромелу Лукаку в скоро време. Белгиецът се намира в чудесна форма от началото на сезона, като е осъществил 10 гола в 9 мача във всички шампионати.

" Докато Златан Ибрахимович не се завърне в игра, няма по какъв начин да ротирам нападателите, изключително и до момента в който употребявам Рашфорд като титуляр на друга позиция ", сподели Моуриньо пред клубния уебсайт.

" Лукаку е напреднал доста, само че не мисля да приказвам за това. Няма да бъде почтено да кажа, че напредъкът му е единствено през последните няколко месеца, в които е в клуба. Той взима всяка опция с две ръце, прави малко по малко и напредъкът му в последните години е голям ", сподели Моуриньо.

Португалецът работи с Лукаку дружно в Челси, само че напълно закратко, откакто реши да го даде чартърен първо в Уест Бромич, а по-късно и да го продаде на Евертън. " Знам, че неговата фантазия постоянно е била да бъде на подобен стадий от кариерата си, на какъвто е и сега. Той желае да реализира триумфи ", добави Моу.

Манчестър Юнайтед излиза по-късно през днешния ден на " Олд Трафорд " против последния в класирането на Висшата лига Кристъл Палас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР