Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че е преосмислил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че е преосмислил
Коментари Харесай

Моуриньо смъкна летвата, Юнайтед се цели в Топ 6

 Моуриньо удовлетворен от равенството на Юнайтед с опашкаря Саутхемптън
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо показа, че е преосмислил задачите, които той сложи преди началото на сегашния сезон в британската Висша лига.

Специалния има вяра, че " алените дяволи " би трябвало да бъдат наоколо до първите 4 тима в шампионата на Острова. 

" Мога да се съглася, че седмото място от позиция на Манчестър Юнайтед е недопустимо поради, въпреки и да взема поради вложенията на Евертън, които бяха феноменални. Очевидно в техния тим настъпи съществено усъвършенстване по отношение на предишния сезон, само че не мисля, че " карамелите " ще завършат сезона пред нас в класирането.

Искахме да бъдем в Топ 4 до края на декември. Целта ни се промени, само че ще опитаме по най-хубавия метод да понижим изоставането си и в това време да бъдем доста покрай тези позиции.



Смятам, че обстановката към този момент е надалеч от чудото, просто не би трябвало да ни преследва подобен малшанс с проблемите, които ни се случват. Имаме потребност някои футболисти да се показват по-добре, в сравнение с го вършат сега, да се представяме по-добре като колектив, само че към момента нямаме потребност от знамение.

Има шест тима, които би трябвало да вземат първите 6 позиции. Сезон след сезон два от тези тимове приключват отвън Топ 4. Миналия сезон това бяха Арсенал и Челси, през тази година отново два от тези 6 отбора ще бъдат отвън челната четворка.

Кой е най-хубавият всред шестте? Кой е тимът с повече капацитет, кой е този с по-малкия? Кой е този, който не се показва толкоз добре? Това ще са въпросите и отговорите към челната шестица. В последна сметка на финала тя ще се състои от 6-те тима, за които всички знаят, че имат отговорност да завършат там ", сподели Моуриньо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР