Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че травмата на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че травмата на
Коментари Харесай

Моу: Не желая да коментирам Погба, той е аут за дълго

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че контузията на Пол Погба е доста по-сериозна от предстоящото и той ще бъде отвън терените за дълго време.

На постоянната си конференция преди мача с Кристъл Палас, Специалния показа, че не желае да разяснява положението на играчи, които са „ дълготрайно контузени “, като включително добави Златан Ибрахимович, Пол Погба и Маркос Рохо.

Моуриньо: Нямам никаква концепция по кое време ще се върне Погба

Майкъл Карик и Фил Джоунс пропуснаха гостуването на Юнайтед на ЦСКА Москва в Шампионската лига през седмицата, а португалецът разкри, че те няма да бъдат на линия и за мача през уикенда.

„ Те са вън от сметките. Те бяха навън, някои ще бъдат навън и на следващия ден. Това което се пробвам да кажа е, че се надявам, че от всички контузени в състава, се надявам някой да се върне. Ще упражняваме и ще вземем решения след тренировката през днешния ден. Надявам се, че някои от играчите, които не играха в Москва ще могат да се възстановят за на следващия ден “, разяснява Моуриньо.

Лоши вести за Погба и Юнайтед

Когато бе запитан за положението на Пол Погба, португалецът отговори: Той е контузен. Погба не може да играе на следващия ден. Неговата травма не е такава, че да имам вярата, че той ще се завърне като Валенсия или Джоунс да вземем за пример. Не приказвам за дълготрайни травми, тъй че за Ибра, Погба, Рохо въобще не мисля. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР