Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо посвети почти цялата си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо посвети почти цялата си
Коментари Харесай

Моу коментира всички теми, свързани с Погба, и увери: Никой не е тренирал по-добре от него през тази седмица

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо посвети съвсем цялата си конференция преди утрешното посещение на Уест Хам, с цел да дава отговор на въпроси, свързани с Пол Погба и връзките сред двамата. Темата е водеща през последните дни, откакто Специалния лиши лентата на французина, който беше вицекапитан от началото на сезона, а на идващия ден камерите уловиха замяна на гневни реплики сред двамата по време на откритата подготовка на " алените дяволи ".

" Манчестър Юнайтед е по-голям от всеки и аз трябваше да защитя това. Той е футболист, като всички останали. Никой състезател не е по-голям от клуба. Ако съм удовлетворен от неговата работа, той играе, в случай че не съм удовлетворен, не играе. А аз съм доста удовлетворен от метода, по който работи той през тази седмица. Особено във вторник, сряда и четвъртък. Отборът има потребност от положителни играчи, такива, които има темперамент. Пол Погба е подобен и той ще играе на следващия ден. Вие направихте невероятна история от това, че присъствахте 15 минути на една открита подготовка. Това, което се случи тогава, се случва доста други дни. Разговарям с играчите доста, доста пъти. В този случай имаше рецензии и указания на по-висок звук, само че това се случва всеки ден. Точно това е да си треньор, само че вие създадохте история. Щастлив съм, че съгласно разпоредбите вие имате единствено по 15 минути месечно, в които може да снимате тренировките на тима. Това няма да се промени и няма да имате късмет да гледат цяла подготовка на тима. Аз не се интересувам от камерите и повеждам тези тренировки, както го върша постоянно. Каква борба? Между нас има положителни взаимоотношения, каквито има сред състезател и управител ", съобщи Моуриньо.

Запитан какво тъкмо е споделил на Погба в оня миг, който камерите уловиха по време на въпросната подготовка, Специалния отговори: " Не. Не мога да ви кажа това. Тренировката беше открита, а вие разполагахте с камери, които имат капацитета да уловят някои от думите. Няма да разясня, това беше диалог. "

Моуриньо разяснява решението да отнеме от Погба ролята на втори капитан на тима: " Обясних доста детайлно решението си на хората, които би трябвало да знаят. Особено на Пол. Той и останалите играчи знаят повода за това решение, което взехме аз и щабът ми. Винаги проучвам играча като състезател, а когато той е и капитан, го проучвам и в двете вероятности. След няколкоседмични разбори и разискване сред мен и щаба ми взехме решение, че Пол е просто състезател, не капитан. Решението бе взето. Аз осведомих Пол и останалите футболисти и когато бях запитан, го потвърдих след мача във вторник. Това е краят на историята. Никой обаче не тренираше по-добре от Пол във вторник, сряда, четвъртък и петък. Никой. Някои упражняваха толкоз добре, колкото и той. Утре той ще играе. Това е краят на историята. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР