Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че все

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че все
Коментари Харесай

Тен Хаг: Трябва да внимаваме с Тотнъм, ще бъдат ядосани и готови за реванш

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че към момента не знае по кое време Бруно Фернандеш ще бъде разполагаем. Португалският футболист лекува контузения си гален, а контузията може да му попречи да вземе присъединяване при гостуването на Тотнъм в четвъртък вечер.

28-годишният Фернандеш се контузи при успеха след дузпи над Брайтън в полуфиналите за шампионата ФА Къп в неделя.

" Ще би трябвало да изчакаме и да забележим по какъв начин се усеща Бруно. Все още не знаем, тъй че остава под въпрос. Той игра съвсем цялостен мач против Брайтън, а травмата се получи през първото полувреме. Ще преценим какви са вариантите ни ", разяснява Тен Хаг.
 Нюкасъл победи Тотнъм с 6:1 в мач от Висшата лига
Нюкасъл препарира Тотнъм с пет гола за 20 минути и се изравни по точки с Ман Юнайтед

Вижте детайлности

Мениджърът на " алените дяволи " има вяра, че футболистите на Тотнъм ще бъдат извънредно стимулирани за победа след тежката загуба с 1:6, която претърпяха от Нюкасъл през уикенда.

" Очевидно претърпяха съществено проваляне и несъмнено, че ще бъдат ядосани и подготвени за реванш. Въпросът е противникът да не желае повече успеха от нас. Трябва да сме изцяло подготвени за мача и да сме сигурни, че имаме преимущество, да преобладаваме и да водим играта ", сподели още нидерландският треньор.

Той похвали нападателя Хари Кейн с думите: " Трябва да се пазиме като тим. Хари е интелигентен футболист и не трябва да разрешаваме обстановки, в които той да има огромно въздействие върху срещата. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР