Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че Дони

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че Дони
Коментари Харесай

Тен Хаг: Ван де Беек може много повече

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг счита, че Дони ван де Беек се е показал на обичайно равнище във вчерашната среща против Реал Сосиедад, само че може да предложи доста повече на отбора в нападателен проект. Въпреки всичко нидерландецът не е сюрпризиран от това, което е видял от своя съотечественик, изключително след неговата травма при започване на сезона. Ван де Беек дойде преди две години и половина на “Олд Трафорд ” против 40 милиона паунда от Аякс, само че по този начин и не съумя да се наложи при “червените дяволи ”. 
 Манчестър Юнайтед подчини Реал Сосиедад, само че баските завоюваха войната Манчестър Юнайтед подчини Реал Сосиедад, само че баските завоюваха войната
“Той направи добра предсезонна подготовка, само че след това се контузи. Миналата седмица влезе и се оправи доста добре, против Реал Сосиедад също бе порядъчен. Знам, че може доста повече, тъй като го познавам добре. Той показа това, което чаках във връзка с пресата и прехода на топката. Може да ни даде доста повече като опасност пред вратата на съперниците, ”, съобщи нидерландецът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР