Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг посочи грешни съдийски

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг посочи грешни съдийски
Коментари Харесай

Червеният картон на Рашфорд промени всичко, заяви Тен Хаг

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг уточни неверни съдийски решения като главната причина за провалянето на Манчестър Юнайтед с 3:4 от Копенхаген в Шампионската лига.

Загубата остави " алените дяволи " на дъното в група " А " със единствено 3 точки от четири изиграни мача, само че отборът въпреки всичко има шансове да се класира напред, защото е единствено на точка зад намиращите се на второ и трето място Копенхаген и Галатасарай.

На стадион " Паркен " в датската столица Манчестър Юнайтед стартира чудесно и поведе бързо с 2:0 след голове на Расмус Хойлунд, в 40-ата минута обаче гостите останаха в понижен състав след спорен червен картон на Маркъс Рашфорд и още до полувремето домакините изравниха. В средата на втората част Юнайтед поведе с 3:2 с гол от дузпа на Бруно Фернандеш, само че в края имащият числено преимущество отбор на домакините реализира поврат.

" Ясно е, че сме доста разочаровани от този резултат, тъй като играхме доста добре. Започнахме мача чудесно и това бяха най-силните ни минути от началото на сезона ", сподели Тен Хаг след края на дуела.

" Печелехме този мач с лекост, само че аленият картон промени всичко за нас. След това допуснахме два гола до полувремето, като нито един от тях не трябваше да бъде приет. При първия гол има състезател на Копенхаген в засада, който стои тъкмо пред вратаря Андре Онана и му пречи на видимостта. При втория гол ни вкарват от дузпа, която е четвъртата против нас в четири мача. Бих споделил, че три от тези четири дузпи са извънредно противоречиви. Освен това мисля, че и аленият картон на Рашфорд е преувеличен. Той игра за топката, а на рефера му трябваше толкоз доста време, с цел да вземе решение и да го изгони ", сподели Тен Хаг.

Според него литовският арбитър Донатас Румсас, който управлява срещата, се е повлиял от стоп-кадъра, който му е бил показан при аления картон на Рашфорд. 

" Подобни произшествия постоянно наподобяват по-страшно на фотография. Затова и им трябваше толкоз време, с цел да решат какво да вършат. Разочарован съм от това решение, тъй като то промени мача. Три тежки решения в наш ущърб и въпреки всичко контролирахме мача. Отборът ще продължава да се бори, както го прави от началото на сезона, тъй като към този момент се натрупаха ужасно доста решения против нас и ужасно доста травми. Всеки път демонстрираме дух и предпочитание да се бием и съм сигурен, че в един миг нещата ще стартират да се случват в наша изгода ", добави нидерландският експерт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР