Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не иска да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не иска да
Коментари Харесай

Тен Хаг: Титла? Февруари е, да не гледаме толкова напред

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не желае да приказва за вероятно продобиване на златните медали в Премиър лийг. Отборът му се намира в доста мощна форма и след 3:0 над Лестър към този момент е на 3 точки от второто място и на 5 от първото.

“Титла? Не мислим за това, а единствено върху това, което следва през утрешния ден. Все отново е едвам февруари, дано да не гледаме толкоз напред. Нужно е да бъдем по-добра версия на самите себе си и върху това би трябвало да работим ”, съобщи наставникът след успеха на “Олд Трафорд ”.

Юнайтед имаше проблеми със противника през първото полувреме. “Важно е всички наши футболисти да бъдат във форма, само че и би трябвало да съблюдаваме главните правила на играта ни. Ако го вършим, ще сме като през втората част през днешния ден. Но в случай че не го вършим, както беше преди почивката, ще имаме проблеми. Само с помощта на Давид де Хеа се оттеглихме на отмора без позволен гол. Определено извадихме шанс ”, продължи Тен Хаг.

“Бруно и Рашфорд се оправят чудесно. Целият отбор по принцип съумява да намира Маркъс, а подаванията на Фернандеш са страхотни. Бруно направи превъзходен дуел ”, сподели още нидерландецът.

“Джейдън Санчо не си знае тавана на опциите и има толкоз неща, в които да става по-силен. В момента е на верния път ”.

“Сега ни следва значим конфликт с Барселона. Трябва да се борим, а почитателите ни да трансфорат “Олд Трафорд ” в цитадела ”.
 Рашфорд върна спомените за Уейн Рууни Рашфорд върна спомените за Уейн Рууни
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР