Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не е получил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не е получил
Коментари Харесай

Мястото на Тен Хаг в Ман Юнайтед за догодина изобщо не е сигурно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не е получил увещание, че ще остане отпред на тима и след края на сезона, твърди The Mirror. Натискът върху нидерландеца се ускори с тежкото проваляне с 1:3 в градското дерби против Манчестър Сити в неделя, което остави Юнайтед на шесто място и на 11 точки зад четвъртия Астън Вила, а до края на акцията остават 11 мача.

Според информацията, бъдещето на Тен Хаг ще зависи от това дали ще успее да класира „ алените дяволи “ за Шампионската лига следващата година, само че защото това наподобява все по-малко евентуално, на „ Олд Трафорд “ към този момент преглеждат претенденти за негов правоприемник. Въпреки несигурността към позицията на Тен Хаг, се твърди, че мениджърът е имал позитивни диалози с новия съсобственик на клуба сър Джим Ратклиф и неговата дясна ръка сър Дейв Брейлсфорд.

Смята се, че тримата са се обединили по отношение на дълготрайна тактика за Юнайтед, само че нидерландецът знае, че единственият метод да резервира работата си е като печели на терена. Въпреки че Тен Хаг към този момент работи с управлението по отношение на трансферните цели за лятото и предсезонното турне в Съединени американски щати, няма гаранция, че той ще остане отпред за началото на идващия сезон.

Следващите два мача на Юнайтед може да имат голямо значение за бъдещето на Тен Хаг. В събота „ алените дяволи “ са домакини на Евертън във Висшата лига, където всичко с изключение на победа ще се смята за неуспех в борбата им за Топ 4. Този конфликт ще бъде последван от четвъртфинала за ФА Къп на „ Олд Трафорд “ против огромния противник Ливърпул на 17 март, което е последният късмет на Юнайтед да завоюва трофей този сезон.

Erik ten Hag has been given no assurances over his Manchester United future
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР