Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предупреди отбора си, че

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предупреди отбора си, че
Коментари Харесай

Гуардиола: Трябва да си заслужим титлата в Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предизвести тима си, че ще би трябвало да си завоюва опцията да стигне до купата в Шампионската лига.Английският отбор чака някогашния тим на Гуардиола Байерн Мюнхен на следващия ден вечер в първа среща от четвъртфиналите в влиятелния шампионат. Самият Пеп Гуардиола се стреми към първи трофей от Шампионската лига със Сити, чийто състав оглави през 2016 година.„ Искаме да опитаме. Чест е да бъдем тук и да играем против първокласен съперник като Байерн. Щастлив съм, че съм тук “, увери испанският експерт, цитират от организация ДПА.„ Не одобряваме нищо за даденост. Трябва да покажем предпочитание и да играем на равнище. Когато бях назначен преди седем години, хората ме питат същото всеки сезон. Това е разбираемо. Опитваме да спечелим всяка година, само че тимовете, против които се изправяме също са класни и желаят да побеждават “, добави Гуардиола.

Сблъсъкът във вторник ще опълчи испанеца против сегашния ментор на Байерн Томас Тухел, който го победи с някогашния си отбор Челси във финала на Шампионската лига през 2021 година.

„ Бях печален, само че поздравих Томас и Челси за успеха. Случи се. Преди месец преглеждах мача и не беше толкоз зле, колкото си мислех. Беше оспорван дуел, както постоянно против Челси в оня интервал. Забравили сме го и ще опитаме още веднъж “, изясни Пеп Гуардиола.

Защитникът на Манчестър Сити и португалски национал Рубен Диас разяснява, че би било необичайно да види сънародника си Жоао Кансело в състава на Байерн Мюнхен, където играе чартърен.

„ Трябва да призная, че ще бъде необичайно. Не чак толкоз от дълго време се борихме за триумфите дружно, само че ситуацията сега е такова. Това е животът, който водим. Трябва да се взимат решения “, сподели Диас.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР