Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че неговият тим

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че неговият тим
Коментари Харесай

Гуардиола доволен, че може да спечели титлата у дома

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разгласи, че неговият отбор ще " даде живота си " за победа против Астън Вила в последния кръг, която ще донесе на отбора втора поредна шампионска купа.

" Гражданите " направиха неверна стъпка в преследването с Ливърпул и взеха единствено точка от гостуването си на Уест Хям, като Рияд Марез пропусна дузпа в края при 2:2, която можеше да донесе триумфа на Сити. По този метод тимът се нуждае от наложителна победа вкъщи против Вила в последния кръг, с цел да е сигурен за купата. 

" Имаме огромната привилегия да играем вкъщи. Всичко е в нашите ръце. Няма потребност да гледаме другаде, а единствено себе си. Просто би трябвало да дадем всичко от себе си. Казах на играчите да не бъдат тъжни, тъй като играха добре, а и е почтено против противник като Ливърпул всичко да се реши в последния ден. Срещу този Ливърпул няма по какъв начин да станеш първенец четири кръга преди края ", сподели след дуела Гуардиола.

" Следващата седмица нашият стадион ще е цялостен и ние ще дадем на почитателите живота си. Да имаме късмет да спечелим един мач пред нашите почитатели и да станем първенци е голяма привилегия. Очаквам дуела с неспокойствие ", добави треньорът на Сити.

" Гражданите " ще могат да станат първенци още преди последния си мач, в случай че Ливърпул загуби гостуването си на Саутхемптън във вторник. Запитан дали има обръщение към " светците ", Гуардиола отговори: " Бийте Ливърпул 4:0 ". При тъждество на " Сейнт Мерис ", то мърсисайдци ще могат в най-хубавия случай да настигнат Сити по точки, като тогава ще се гледа головата разлика, в която на този стадий първенците имат преимущество от седем гола.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР