Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обобщи очакванията си за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обобщи очакванията си за
Коментари Харесай

Гуардиола: Трябва да дадем най-доброто, за да играем на финала

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заключи упованията си за реванша в Шампионската лига против Реал (Мадрид) в сряда на конференцията на клуба.

" Ще забележим по какъв начин ще се разсъни Кайл Уокър на следващия ден. Тренира, само че би трябвало да изчакаме. При нас няма отмора, играем всеки три дни, тъй като сме във Висшата лига ", разяснява испанецът.

" Нормално е в Реал да мислят, че в случай че играят добре, ще стигнат до финала. Същото го мислим и ние ", сподели Гуардиола като коментар на думите на Лука Модрич. В първата среща Сити завоюва с 4:3 на своя стадион " Етихад ".

" Ние сме два положителни тима, това се видя преди седмица. Те са първенци на Испания, ние ще се опитаме да станем първенци на Англия. Още преди седмица споделих, че щом сме стигнали до полуфиналите, ще се опитаме да бъдем на втори следващ край. Ще има моменти, в които ще направляваме топката, ще има моменти на преход, ще има доста неща през тези 90 минути ", сподели още треньорът.

" Въпросът е какво научаваме от опита. Можем да повторим същите неточности. Различно е, не можем да съпоставяме с предходната година - по какъв начин ще се разсънят момчетата, в какво положение на духа ще бъдат. Факт е, че сме били постоянно в сходна обстановка през последните години, че сме били тук и можем да се оправим със обстановката. Но това не е гаранция, че ще играем добре. Знаем, че би трябвало да дадем най-хубавото, с цел да стигнем край ", разсъждава Гуардиола.

" Възможно е да би трябвало да играем по-добре от първия мач, с цел да продължим. Но може и да играем по-лошо и да спечелим. Никой не знае. Понякога получаваш това, което не заслужаваш, различен път не взимаш заслуженото. Нужно е да играем необикновено добре, с цел да спечелим ", има вяра мениджърът.

" Ще поздравя Анчелоти за това, че завоюва испанското състезание. Вече го направих предходната седмица. Възхищавам му се, бил е в най-големите шампионати, във фантастични тимове. Освен това е изключителна персона. Познавам го от доста години и постоянно, когато съм с него, съм спокоен - управлява съвършено страстите си ", сподели той за сътрудника си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР