Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се опита да охлади

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се опита да охлади
Коментари Харесай

Гуардиола: Преди месец Холанд беше катастрофа, а сега се говори, че ще разбие всичко

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се опита да охлади пристрастеностите, които се разиграха към представянето на голмайстора на тима Ерлинг Холанд, който вкара девет гола в първите си пет мача за „ жителите “. Това показване на норвежеца накара легендата на Ливърпул Джейми Карагър да планува, че Холанд има капацитета да бъде най-хубавият футболист, играл в миналото във Висшата лига.

„ Дали Холанд ще бъде измежду най-хубавите в историята на Висшата лига? Възхищавам се на всички, които предвиждат какво може да се случи в бъдеще. Преди един месец Холанд беше злополука, а в този момент ще разбие всичко. Не мога да предвидя какво ще се случи, не знам какво ще се случи на следващия ден, какво остава за след две или три години. Ние сме удовлетворени от него. Но по-щастливи сме, че клубът съумя да купи двама фантастични нападатели. Много сме удовлетворени от Хулиан, който против Нотингам Форест вкара един гол с десния и един гол с левия крайник. И двата завършващи удара бяха фантастични. В доста мачове двамата ще играят дружно ".

" Имахме страхотни четирима централни бранители, само че в това време Аймерик Лапорт има сериозна травма. Той е по-добре, само че към момента месец и половина не може да разчитаме на него. Нейтън Аке има някои мускулни проблеми. Нямаше по какъв начин да оцелеем единствено с двама централни бранители при този претрупан график. Имахме опция да вземем доста умел състезател, чийто контракт изтичаше след година. Перфектно за нас. Много е добър в изнасянето на топката и граденето на офанзивите. Усетихме го, когато играхме против Дортмунд. Доволни сме, че е тук ", разяснява Клоп по адрес на новото попълнение Мануел Аканжи. 

" Астън Вила е доста рисков тим. Предпочитам да бяха на по-добра позиция в класирането преди мача с нас. Качествата на играчите и мениджъра са налице. Те прибавиха и Дендонкер и Беднарек. Мога да си показва какъв брой мъчно ще е ", приключи Пеп. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР