Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че клубът не е

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че клубът не е
Коментари Харесай

Клоп: И да има оферта за Салах, отговорът е не!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че клубът не е получавал оферта от Саудитска Арабия за своя голмайстор Мохамед Салах.

В последните дни се заприказва, че Ал-Итихад възнамерява да предложи 100 милиона на мърсисайдци за египтянина, който даже бил приел да премине в клуба, в който към този момент играят Карим Бензема, Н`Голо Канте и Фабиньо.

Клоп обаче е безапелационен, че даже Ливърпул да получи такова примамливо предложение, отговорът на клуба ще бъде негативен.

„ Трудно е да разясня историите в медиите, тъй като от наша позиция няма въобще защо да се приказва. Салах е от значително значение за нас. Няма нищо, не сме получавали никаква оферта. Дори и да имаше нещо такова, отговорът щеше бъде „ не “. Той е 100% предан на Ливърпул “, съобщи Клоп на днешната си конференция.

Относно идното посещение на Нюкасъл, германецът съобщи следното: „ Това е необикновено мощен тим. Класирането му за Шампионската лига е изцяло справедливо. Тимът претърпя супер развиване при Еди Хау. Освен това те действаха доста мъдро на трансферния пазар. Сандро Тонали и Харви Барнс са доста положителни попълнения. Нюкасъл играе доста натоварен футбол, а поддръжката на публиката е голяма, тъй че това е доста мъчно посещение “.

" Тиаго Алкантара и Къртис Джоунс упражняват от понеделник. Трент е добре, само че Ибрахима Конате е под въпрос. Добрите вести за Мак Алистър са голямо облекчение (б. ред. - Клоп засяга анулацията на аления картон на аржентинеца), добави Клоп.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР