Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след победата с 3:1

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след победата с 3:1
Коментари Харесай

Клоп след успеха над Сити: Това е нашият начин да побеждаваме

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показа след успеха с 3:1 над Манчестър Сити, че видимо е бил спокоен край тъч линията, просто е очаквал при всяка обстановка да бъде включен в помощ ВАР.

„ Фантастичен ден за мен, без подозрение, интензивността на мача беше невероятна. За нас не е извънредно да играем такива мачове. Сити направляваха срещата, те са извънреден тим, доста добър. Но ние вкарахме невероятни, фантастични голове. Преди мача си говорихме, че може да се наложи да приключваме офанзивите с удари отвън наказателното поле, само че Фабиньо направи нещо необикновено. Няма засада при втория гол, всичко е ясно, само че ние направихме всичко, което можем против доста мощен тим ”, показа Клоп.

„ Ние би трябвало да поздравим Сити, тъй като те се оказаха с тежка обстановка, само че Стърлинг имаше едно състояние. Стърлинг е доста бърз. Имат страхотни играчи. Момчетата ни обаче бяха доста фокусирани в мача. Това е методът, в по който ние можем да победим Сити. ”

„ Трудно можех да бъда спокоен, просто чаках да видя решението след головете, не мисля, че съм бил по-спокоен. От нашата позиция ние чакаме преразглеждане на всяка една обстановка. Мисля, че беше ясно, че дуелът ще бъде гледан от доста хора. И двата тима желаеха да управляват мача, това не е най-хубавият метод да направляваме нещата, само че това е нашият метод да вършим нещата ”, приключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР