Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че тимът му заслужено

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че тимът му заслужено
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Това бе голяма победа, наистина специална

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че отборът му справедливо стигна до успеха с 3:2 в реванша с Виляреал, като по този начин се класира на финала в Шампионската лига.
 Ливърпул победи Виляреал с 3:2 в Шампионска лига
Вратар изяде главата на Виляреал! Ливърпул е на край в Шампионска лига

Голям мач в Испания

" На полувремето им споделих, че би трябвало да покажат по-добра игра от тази през първото полувреме. Поисках от асистентите си да намерят нещо, което сме създали добре през първата част, с цел да го покажа на играчите и да ги насоча в вярната посока, само че те ми споделиха " Не ". Затова просто споделих на момчетата, че би трябвало да търсят повече празните пространства, да бъдат по-гъвкави и да намерят метод да се измъкнат от тактиката на противника с персонално бранене.

Играхме на необикновен стадион, а Унай е приключил страхотна работа тук. Виляреал сподели прелестен футбол през първото полувреме, само че най-после ние справедливо спечелихме. Казах на играчите си, че желая на следващия ден заглавията да са за менталните чудовища, които са посетили града. Виждаше се какъв брой респектирани бяхме от представянето на противника през първата част, само че да се съвземем и да създадем поврат е нещо особено. Струва ми се, че изиграхме 500 мача този сезон, тъй че това е необикновено достижение ", добави германецът.

Ще виждам с интерес. С който и да играем, ще бъде голям конфликт. Ако можех, не бих си избрал никой от тези тимове. Който и да завоюва на следващия ден, ще бъде справедливо и ще ги чакаме в Париж. На полувремето доста хора смятаха, че мачът върви повече към 3:0, в сравнение с към 2:1. Но аз знаех, че ние още сме в играта. Като видях по какъв начин променихме придвижването си по терена през втората част, знаех, че можем да обърнем нещата в своя изгода, просто би трябвало да отбележим. Това бе огромна победа - в действителност, в действителност специфична ", приключи наставникът.
 Емери: През второто полувреме просто нямахме потенциал да отговорим на впечатляващата игра на Ливърпул
Емери: През второто полувреме просто нямахме потенциал да отговорим на впечатляващата игра на Ливърпул

" Отново не направихме последната дребна крачка до финала "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР