Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, прие спокойно равенството с

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, прие спокойно равенството с
Коментари Харесай

Клоп: Гледам позитивно, това бе само първи мач

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, одобри умерено равенството с Челси от 1:1 на старта на сезона във Висшата лига. Той призна, че е видял някои хубави неща от своя отбор, само че е имало и такива, които не са му харесали.

„ Доволен съм от точката. Започнахме мача добре и това ми хареса. Всичко, което бяхме упражнявали, се получаваше. В един миг обаче отворихме вратата за Челси, загубихме топката в няколко обстановки, в които не трябваше. Челси последователно усъвършенства играта си, а ние се наложи да се борим крепко, с цел да останем в мача. Видях много неща, които ми харесаха, само че и такива, които не ми харесаха изключително. Това бе първи мач, на мъчно място, тъй че избирам да виждам положително “, сподели Клоп.

Германецът разяснява и държанието на Мохамед Салах, който по никакъв начин не бе удовлетворен при промяната си в 77-ата минута. Египтянинът можеше да стане играчът с най-вече голове в първия кръг на Висшата лига, в случай че се бе разписал в този дуел.

„ Не съм приказвал с него към момента. Не знаех, че в случай че означи в този мач, ще направи връх. Разбирам разочарованието му, само че аз съм управител и давам отговор за целия тим. В този миг реших, че имаме потребност от свежи крайници и промените имаха смисъл. Мачът бе много под напрежение за всички, това е всичко, което мога да кажа. Реакцията му е естествена “, съобщи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР