Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че бразилецът Фабиньо няма

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че бразилецът Фабиньо няма
Коментари Харесай

Фабиньо е аут за мача с Лестър Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че бразилецът Фабиньо няма да бъде разполагаем за тима при идния мач против Лестър Сити в събота. Това е по този начин, откакто подвизаващият се като бранител през този сезон футболист е с мускулно разтежение, което съгласно наставника е "леко ", само че е задоволително да го извади от състава за визитата на "Кинг Пауър Стейдиъм ".

"Фабиньо няма да бъде разполагаем. Той още веднъж страда от лек мускулен проблем, тъй че е навън за този мач. В момента не знам дали ще е подготвен за някои от дуелите през идната седмица.

"Кейта към момента не тренира с тима. Диого Жота е близо, само че не толкоз, колкото Кейта. Може би след 2-3 седмици ще възобнови пълноценни тренировки, а по-късно ще забележим какъв брой време ще му е нужно, с цел да се завърне в игра ", съобщи Юрген Клоп на днешната си конференция.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР