Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп постави много висока оценка за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп постави много висока оценка за
Коментари Харесай

Клоп: Това беше най-добрият ни мач през сезона

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сложи доста висока оценка за представянето на своя тим в мача против Лийдс. Мърсисайдци реализираха гръмка победа с 6:1 на “Елънд Роуд ”, която беше първа за тях в Премиър лийг в последните 5 мача. 

“Не знам от кое място да стартира. С изключение на обособени епизоди, играхме брилянтно. Контролирахме топката с убеденост и успокоение. Контрапресата ни беше най-хубавата от години. Любимият ми миг е този в 92-ата минута, когато четирима наши играчи подгониха горкия футболист на Лийдс с топката. Фантастично ”, съобщи доволният Клоп. 

“Мисля, че в доста аспекти това беше най-силният ни мач от началото на сезона. Предизвикахме грешките на противника и вкарахме красиви голове. Това не беше мач, който Лийдс трябваше да завоюва. Ние бяхме пристигнали за успеха и видях тъкмо това, което желаех ”, продължи германецът. 

“Страхотен мач от страна на Диого Жота. Радвам се, че всички нападатели към този момент са здрави. Те непрекъснато се конкурират на тренировките и това ги кара да вървят напред. Топ 4? Зависи и от резултатите на други тимове. Брайтън още е пред нас. Няма от какво да се тормозим. Трябват ни положителни резултати, а по-късно ще забележим класирането в края на сезона ”, добави Клоп. 

Ливърпул е 8-и с 47 точки, а четвъртият Нюкасъл има 56.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР