Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подкрепи своя колега от Арсенал

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подкрепи своя колега от Арсенал
Коментари Харесай

Юрген Клоп се изказа в подкрепа на Арсен Венгер

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поддържа своя сътрудник от Арсенал Арсен Венгер, като означи, че не схваща почитателите, които приканват французина да подаде оставка. Германски експерт означи, че през последните години лондончани постоянно са играли в Шампионската лига и са били в битката за титли.

" Арсен обича работата си и явно има силата да направи това, което счита, че е вярно. Той е единственият, който може да съди играта на Арсенал. Разбира се и управлението на клуба, което удължи контракта му.

Мисля, че Арсенал постоянно е бил сполучлив, играе в Шампионската лига и е покрай титли. Понякога може да почувствате, че почитателите повече не желаят да ви виждат. Не разбирам това, само че не съм в тази обстановка.

Единственото, което мога да кажа, в действителност почитам Венгер. Уважавам това, което е направил в предишното. И освен за Арсенал, само че и за футбола. Той е страховит треньор. Радвам се, че към момента работи и ще се срещнем в неделя ", съобщи Юрген Клоп преди дербито сред двата отбора в неделя на " Анфийлд ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР