Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп планира сериозна чистка през лятото

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп планира сериозна чистка през лятото
Коментари Харесай

Клоп готви сериозна чистка през лятото, ясни са първите напускащи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп възнамерява сериозна чистка през лятото и към този момент наясно с първите трима, които ще изоставен. Смята се, че става дума за Дивок Ориги, Джердан Шакири и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Триото получава доста рядко късмет за изява през този сезон, като Ориги и Шакири бяха подложени на критика повече от един път през акцията поради непродуктивността си. Междувременно Окслейд-Чембърлейн лекуваше тежка травма и е взел участие в единствено 12 мача във всички шампионати през сезона.

„ Independent “ твърди, че още играчи се чака да изоставен през лятото, само че Ориги, Шакири и Окслейд-Чембърлейн евентуално ще бъдат най-големите имена, които ще си тръгнат от „ Анфийлд “.

Сезонът на Ливърпул не върви изключително добре във Висшата лига, като отборът към този момент изгуби шансове да се бори за купата, а е на път да не успее да откри място и в чевторката.

„ Мърсисайдци “ обаче не престават с положителните си изяви в Шампионската лига, където на ¼-финалите ще играят с Реал Мадрид. Победителят от двойката ще се изправи против Челси или Порто на полуфинала.

Why forgotten Alex Oxlade-Chamberlain may need to leave Liverpool
— Indy Football (@IndyFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР