Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдели специално внимание по време

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдели специално внимание по време
Коментари Харесай

Юрген Клоп призова феновете на "Ливърпул" да бъдат сдържани преди мача с "Рома"

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп отдели особено внимание по време на конференцията си преди дуела с " Рома " на почитателите на отбора. Германецът прикани ентусиастите да се държат културно и да не се стига до произшествия, както преди четвъртфинала с " Манчестър сити ".

Преди 20 дни рейсът на " жителите " беше нападнат от почитатели на " Ливърпул " преди идването на стадион " Анфийлд ". Резултатът беше счупено предно стъкло.

" Нашият клуб е необикновен, прочут по света с поддръжката на почитателите, които са не по-малко велики. Затова нямаме никаква потребност да хвърляме някакви предмети. Просто подкрепяйте тима, каквото умеете най-добре ", сподели Клоп преди срещата.

В момента продължава следствието на случая от 4 април, като УЕФА и полицията в Мърсисайд работят взаимно.

" На стадиона бъдете шумни, пейте, забавлявайте се, бъдете зад тима. Извън него покажете почитание към " Рома ". Можем да покажем какъв брой популярен клуб е " Ливърпул ", дано целият свят го види още веднъж ", добави Клоп.

 На 4 април почитателите на
© Reuters

На 4 април почитателите на " Ливърпул " нападнаха рейса на " Манчестър сити "

Полицията в Мърсисайд към този момент предизвести ентусиастите, че подхваща засилени ограничения за защита на срещата. Ще бъдат употребявани скенери при инспекциите, с цел да се засичат пиротехнически средства, както и особено подготвени кучета. Ръководителят на защитата суперинтендант Дейв Чарнък предизвести, че потреблението на факли и пиротехника отвън стадиона също е наказуемо.

" Очакваме масирано наличие на почитателите, както и празнична атмосфера, само че сме готови за всевъзможни сюжети. Да се надяваме, че в края на деня ще приказваме за това какво се е случило на терена, а не отвън него ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР