Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остава спокоен за ситуацията около

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остава спокоен за ситуацията около
Коментари Харесай

Клоп за договора на Салах: Мисля, че на всички ни е ясно какво искаме

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остава спокоен за обстановката към контракта и договарянията за него с Мохамед Салах. Това стана ясно на брифинга на германеца пред мач с Милан, а Клоп отсече: „ Всичко, което желаеме, е ясно”.

Салах е оставащи 18 месеца по своята контракта с Ливърпул и договарянията още не са в сериозен стадий.

„ В диалози сме. Да удължиш договора на състезател като Мо Салах не е като да поканиш някой на чаша чай следобеда и да се стигне до единодушие. Това е обикновено. Няма какво да се каже. Мо приказва по тематиката и сподели ясно какво желае. Той е окей, аз съм окей. Всички знаем какво желаеме и неща като тези лишават време – това е”, разяснява Клоп пред публицистите.

Клоп удостовери също по този начин, че ще предприеме ротации за последния мач от Шампионска лига, само че това ще се съблюдава паралелно с медицинския департамент на клуба. Ливърпул ще изиграе 5 мача в 15 дни и това тормози ненапълно мениджъра на „ червените” да не би играчите му да се претоварят прекомерно доста. Салах е на шест гола от това да счупи връх в Шампионската лига по най-вече вкарани голове за британски клуб от един състезател, само че немският ментор отхвърли да удостовери дали египетският нападател ще играе в Италия.

„ Трябва да ротираме, това е ясно. Лекарите ще ме смачкат, в случай че играя с еднакъв състав още веднъж, тъй че ще създадем промени. Не мога и да сменя всички играчи. Ще забележим дали Мо ще играе. Играчите схващат обстановката, само че желаеме да излезем с допустимо най-хубавият състав за обстановката, в която се намираме”, регистрира той.

„ Имаме да изиграем пет мача в 15 дни, което е много. Нужно е да вземем верните решения и аз ще го направя”, разяснява още Юрген Клоп преди мача с „ росонерите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР