Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи поредното си обръщение към

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи поредното си обръщение към
Коментари Харесай

Клоп: За да има футбол по-скоро, трябва да сме дисциплинирани

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи следващото си послание към почитателите на тима, в което ги прикани да бъдат дисциплинирани и да съблюдават всички нужни ограничения. Германецът добави, че той и неговите играчи са в положително положение на духа и се забавляват с групови чатове и конферентни диалози. Клоп даже разкри, че поддържа форма, практикувайки фамозния танц на Алекс Окслейд-Чембърлейн, с който халфът на мърсисайдци чества своите попадения.

" Единственият метод да върнем футбола допустимо най-скоро, е да бъдем по-дисциплинирани, с цел да можем по-рано, парче по парче, да върнем нормални си живот. Няма друго решение сега. Трябва да бъде самодисциплинирани и да съблюдаваме отдалеченост един от различен. Ситуацията е сложна, само че за мен е и забавно, тъй като в никакъв случай не съм стоял толкоз дълго у дома. В бъдеще, след 10, 20, 30 или 40 години, ще се обърнем обратно и тогава изводът ще е, че това е бил интервалът, в който светът е посочил най-голяма взаимност, най-голяма обич и най-приятелско отношение. Това би било ужасно.

Настроението при нас е положително. Не подкастрям тревата (б.ред. Клоп засяга занимателното видео, в което Джеймс Милнър подстригва тревата в двора си с линия и ножица), само че пробвам танца на Окс. И не се оправям толкоз зле, колкото може би си мислите. Много е значимо в тези времена да демонстрираме, че се отнасяме съществено към обстановката, само че въпреки всичко сме хора ", съобщи Клоп във видеоинтервю пред уеб страницата на Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР