Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази недоволство по адрес на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази недоволство по адрес на
Коментари Харесай

Клоп нападна Саутгейт заради Джордан Хендерсън

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази неодобрение по адрес на селекционера на Англия Гарет Саутгейт. Претенциите на немския експерт са поради обстоятелството, че капитанът на „ алените “ Джордан Хендерсън бе употребен в международната подготовка на Англия против Литва предходната седмица. Мачът бе без никакво значение за класирането на „ трите лъва “ в Русия. Те си бяха подпечатали визите за Мондиал 2018 още в предпоследния кръг.

„ Англия на процедура игра другарски мач на терен с изкуствена настила. Това бе международна подготовка, само че тимът на Англия към този момент се бе класирал “, разяснява Клоп. „ Не останах удовлетворен от обстоятелството, че Хендо бе на терена, в случай че би трябвало да бъда почтен, имайки поради проблемите, които той имаше преди време “, сподели още експертът.

„ Мислех, че няма никакъв смисъл, само че не можем да се занимаваме с тези неща. Те вършат своите решения. Нито един селекционер на народен тим не ме е питал преди мач: С какъв отбор да изляза “, добави немският ментор на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР