Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде официалната си пресконференция

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде официалната си пресконференция
Коментари Харесай

Клоп: Изобщо не ме интересува кой е фаворит

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде формалната си конференция преди утрешния край в Шампионската лига сред неговия отбор и Реал (Мадрид). Ето какво показа той пред публицистите в Париж:

" Настроението е доста положително. Развълнувани сме да сме тук. Всичко е наред с Фабиньо и Тиаго. Фабиньо тренира обикновено. Тиаго през вчерашния ден и през днешния ден също тренира с тима.

Нямам визия по какъв начин ще се усещаме, в случай че победим. В момента сме в въодушевление за същинска борба. Реал Мадрид е най-титулуваният клуб в Шампионската лига, а треньорът им се стреми към четвърти трофей от шампионата. Не можем да придобием този опит за една вечер, само че и ние имаме своя опит, тъй като това е трети край за нас в последните пет години. Това е нещо особено. Кой е любимец? Това не е по никакъв начин елементарен въпрос.

Ако погледнете историята и обратите, които Реал празнуваше в мачовете през този сезон, бих споделил, че са те. Искам и ние да бъдем на същото равнище в тези неща. Искам да приличаме напълно на себе си в този мач. Ако покажем най-хубавата си игра, сме доста сложен противник. Основната ми грижа е да бъдем себе си и да сме уверени. Не ме интересува кой е любимец.

Никой не се тормози за това, че Мо Салах ще мисли прекомерно доста за финала през 2018 година. Тогава той се контузи рано, а в този момент е доста добра форма. Всички ние се мотивираме от разнообразни неща. Отмъщението може да е една от мотивациите за него, само че не и единствената. Този мач бе преди много време ".
 Анчелоти: Удоволствие е да играеш против Ливърпул на край
Анчелоти: Удоволствие е да играеш против Ливърпул на край

" Отборът с повече кураж и темперамент ще завоюва "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР