Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, призна, че преди няколко

...
Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, призна, че преди няколко
Коментари Харесай

Клоп: Не вярвах, че имаме шансове за Топ 4

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, призна, че преди няколко седмици въобще не е вярвал, че отборът му ще се бори за място в Топ 4. Снощи против Лестър, „ алените ” записаха седми следващ триумф и се приближиха оптимално до четвъртата позиция във краткотрайното класиране два кръга преди края на шампионата.

Ливърпул има 65 точки, една по-малко от третия Нюкасъл и четвъртия Манчестър Юнайтед. Ливърпул обаче е с мач повече от двата отбора.

„ Преди шест или седем седмици въобще не имах вяра, че това може да се случи ”, показа Клоп във връзка възможностите на тима му да се класира за Шампионска лига. „ Липсваше ни неизменност, а единственият ни късмет да се борим за Топ 4 минаваше през победи във всичките ни мачове. Точно това се случи! Точно в такава обстановка се намираме сега и това е добре за нас ”, сподели още мениджърът на Ливърпул.

„ Нищо друго не е в наши ръце, само че ние знаем, че би трябвало да спечелим всичките си мачове, с цел да имаме някакъв късмет. Нашата работа е да запазим напрежението върху Нюкасъл и Манчестър Юнайтед до самия край ”, добави Юрген Клоп след изразителния триумф с 3:0 над Лестър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР