Мениджърът на Евертън Шон Дайш смята, че нападателят на тима

...
Мениджърът на Евертън Шон Дайш смята, че нападателят на тима
Коментари Харесай

Шон Дайш: Не дойдох в Евертън за разходка в парка, знаех, че ще е трудно

Мениджърът на Евертън Шон Дайш счита, че нападателят на отбора Доминик Калвърт-Люин може да бъде ключът към спасението на отбора във Висшата лига. Той сподели това след равенството с Лестър като посетител в последния мач от кръга.

Калвърт-Люин вкара от дузпа първия си гол от месец октомври насам. " Дом изпусна едно състояние, само че наподобява по-добър и по-бърз и ще бъде същинско оръжение за нас. Той се завръща във форма ", показа Дайш, който размени Франк Лампард в края на януари.
 Нюкасъл победи Евертън с 4:1 в мач от 33-ия кръг на Висшата лига
Нюкасъл ускори Евертън към Чемпиъншип

Нюкасъл не стопира с положителните резултати

Евертън е на предпоследно място четири кръга преди края на сезона във Висшата лига. Отборът ще играе с Брайтън в идващия кръг и е заплашен да загуби мястото си в елита за първи път от 69 години насам.

" Запазихме хладнокръвие, само че не спечелихме трите точки, за които се борихме ", сподели още мениджърът.

" Не пристигнах тук за разходка в парка, знаех, че ще е огромно предизвикателство. Единственото ни закононарушение довечера е, че допуснахме два лесни гола, само че манталитетът ни беше добър ", счита Дайш.

Отборът най-вероятно ще остане без опитния бранител Шеймъс Коулман, който напусна терена с травма преди почивката. " Може да бъде сериозна травмата в коляното ", предизвести Шон Дайш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР