Мениджърът на Евертън Франк Лампард призна, че е много трудна

...
Мениджърът на Евертън Франк Лампард призна, че е много трудна
Коментари Харесай

Лампард с хипотеза наистина да изпадне

Мениджърът на Евертън Франк Лампард призна, че е доста сложна да се обърне " траекторията на тима надолу ", добавяйки, че неговият тим не отхвърля риска от изпадане от Висшата лига. Евертън, който е изкарал повече сезони в елита на Англия от всеки различен клуб, се намира на едно място и на точка над рисковата зона след разочароващите резултати при Рафа Бенитес, а и при Лампард, който пое тима през януари.

" Дойдох в тим, който беше в траектория надолу, ние сме към зоната за изпадащите дълго време ", сподели Лампард пред репортерите в сряда. " Тези неща не се трансформират за една нощ, те също по този начин не се трансформират единствено с говорене ", посочи той.

" Всичко е до това по какъв начин се справяте със обстановката. Първото нещо е практичната страна, тренировките и фокусирането. Мисля, че в случай че играем със боязън от изпадане, това усилва риска да се случи в действителност ", счита легендата на Челси.

" Не е време за неистини или да променяме историята, знаем къде сме. Въпросът е по какъв начин ще се оправим в тези 12 мача, които ни остават ", безапелационен е той.

Лампард сподели, че нападателят Доминик Калвърт-Люин, който пропусна по-голяма част от сезона поради травма, може да се завърне в състава, откакто пропусна дуела с Уулвърхамптън поради болест. " Доминик тренира леко през вчерашния ден. Ще забележим по какъв начин е този следобяд и дали ще бъде в състава на следващия ден. Разочароващо е за него, тъй като е топ състезател и в действителност положително момче. Той желае да играе и да се завърне във формата от последните сезони. Той беше доста ефективен във Висшата лига ", сподели Лампард.

Евертън е хазаин на Нюкасъл, който е изгубил единствено един мач от началото на годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР