Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни бе силно изненадан от

...
Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни бе силно изненадан от
Коментари Харесай

Феновете на Милуол напомниха за себе си с освиркване на кампанията Black Lives Matter

Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни бе мощно сюрпризиран от неуважителното отношение на почитателите на Милуол към акцията Black Lives Matter. Привържениците на Милуол подсетиха за себе си, като освиркаха играчите, които обичайно паднаха на коляно преди началния съдийски сигнал, изразявайки съпричасност в борбата с дискриминирането.

"Чух освиркванията и бях извънредно сюрпризиран. Това е срамно, тъй като тази акция способства доста за битката с расизма и тези освирквания изненадаха доста хора ", сподели някогашният британски национал Уейн Рууни.

Акцията на почитателите на Милуол на именития стадион "Дъ Ден " в южен Лондон провокира остра реакция на отвращение и засенчи хубавата вест за завръщането на последователите по стадионите в Англия за първи път след началото на пандемията през март, въпреки и в стеснен потенциал.

Това бе първият мач с аудитория на "Дъ Ден " от 29 февруари, като към 2000 души участваха на трибуните при загубата от Дарби Каунти с 0:1. Привържениците на Милуол са известни с хулиганските си прояви още от 70-те и 80-те години на предишния век.
Чемпиъншип 16 кръг, събота 5 декември  Милуол 0:1краен резулат  Дарби Каунти
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР