Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че процесът по продажбата

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че процесът по продажбата
Коментари Харесай

Тухел: Продажбата на Челси се отразява на играчите

Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че процесът по продажбата на клуба се отразява на играта на тима. " Със сигурност се отразява на тима, само че не мога да кажа в каква степен. Колкото повече се удължава тази обстановка, толкоз по-голям резултат има. Тони (Антонио Рюдигер) ни напуща по време на този развой, в който ние сме глобени и не можем да се борим, да създадем нова оферта, да преговаряме. Очевидно обстановката се отразява, няма смисъл да го отхвърляме ", съобщи наставникът.

" Бъдещето на играчите не е ясно. Няма диалози с никой сега. Опитваме се да минимализираме вредите и да приемем протичащото се, не да го използваме за опрощение. Миналата седмица ми споделиха, че е определен един от претендентите за пазаруване на клуба и нещата се развиват ", добави той.

Тухел призна, че клубът изостава във връзка с селекцията, защото сега не може да работи по нея: " Да, изоставаме. Вероятно е минус, само че не е съдбоносен. Клубът постоянно ще бъде мощен. Имаме ясни хрумвания по какъв начин да подобрим тима. Няма да е първият трансферен прозорец, в който желанията не се сбъдват. Ще намерим решения. "

Thomas Tuchel has confirmed will be without quartet Ben Chilwell, Jorginho, N'Golo Kante and Callum Hudson-Odoi against Wolves.
— Absolute Chelsea (@AbsoluteChelsea)
Утре приема, а след загубата от предходната седмица, преднината на " сините " пред четвъртия към този момент е единствено 3 точки. Срещата с " вълците " ще пропуснат контузените Н`Голо Канте,, Калъм Хъдсън-Одой и.

Тухел разяснява и връзките му с след скорошни мнения, направени от бащата на нападателя. Марк Пулишич изрази отчаяние след загубата на с 0:1 от в неделя, откакто синът му игра 22 минути като запаса във второто полувреме. Бащата на играча написа в Туитър: " Тъжното е, че той обича този клуб, съотборниците и Лондон... влага сърцето и душата си. Напред и нагоре моето момче... огромни шест месеца предстоят ". По-късно той изтри коментара.

" Не се тормозя, в случай че татко каже, че играчът не ме обича. Разочарованието от неналичието на игровото време е обикновено нещо. " Но като всеки управител имам своите аргументи да избера състав и имам своите аргументи да предпочитам играчи, които да са титуляри. И в никакъв случай няма да видите щастливи лица от играчи, които не са почнали мача. Между мен и Кристиан няма никакъв проблем ", добави Тухел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР