Мениджърът на Челси Томас Тухел е убеден, че отборът му

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел е убеден, че отборът му
Коментари Харесай

Тухел: Работихме здраво, остана последната крачка

Мениджърът на " Челси " Томас Тухел е уверен, че тимът му е чудесно квалифициран за идното предизвикателство, наречено " Манчестър Сити ". В събота (29 септември) от 21 ч. е мачът за трофея в Шампионската лига, който може да гледате онлайн по bTV Action.

" На най-високото равнище в спорта става дума за глада за триумфи и разликата идва от това какъв брой доста го искаш. Тази седмица видях тима доста съсредоточен и порядъчен в подготовката ни. Усещането е доста прелестно да пристигаш за край. Имахме две тренировки в Лондон през вчерашния ден. Последната ни подготовка е, с цел да усетим стадиона, да го почувстваме ", показа Тухел на формалната конференция преди дуела на " До Драгао ".
Снимка: Reuters
" Никога няма да кажа, че е дуел сред мен и Пеп. Утре нямаме тенис мач. Пеп ще приготви своя тим, а аз моя. Имахме две разнообразни прекарвания в два разнообразни шампионата против " Сити ". Винаги е мъчно, когато се изправяш против тим на Гуардиола. В момента евентуално те са най-силният тим в света, само че ние намалихме разликата за 90 минути на " Уембли " и още веднъж в Манчестър. Направихме го като бяхме смели, мощни като тим, с религия и качество, което показахме във всяка минута ", добави той.



Тухел няма никакви проблеми с травми. Той разкри още, че в отбора са упражнявали дузпи и към този момент са избрани изпълнителите, в случай че се стигне до тях: " Винаги упражняваме дузпи, когато ни следва мач, в който те са вид. Можем ли да симулираме напрежението, умората и чувството? Не, не можем. "

" Работихме крепко, с цел да сме тук, само че към момента не сме щастливи от това достижение. Искаме да сме разчувствани на следващия ден след мача. Искаме да създадем последната стъпка и да спечелим трофея. Няма да се преструвам, че това е естествена седмица, защото не е. Всички се усещат друго. Това е най-големият мач в Европа. Много вълнуващо, изискващо душевен и физически ", показа още германецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР