Мениджърът на Челси Томас Тухел бе уволнен след слабия старт

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел бе уволнен след слабия старт
Коментари Харесай

След Лудогорец: Динамо взе скалпа и на Тухел

Мениджърът на Челси Томас Тухел бе уволнен след слабия старт на сезона. Вчера " сините " от Лондон записаха шокираща загуба с 0:1 при гостуването си на Динамо Загреб в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига, до момента в който в шампионата отборът има единствено 10 точки след първите си шест мача.

" От името на всички в Челси желаеме да изкажем своята признателност към Томас и неговия щаб за всички положени старания в интервала им при нас. Томас справедливо ще има място в историята на Челси след триумфа в Шампионската лига, Суперкупата и Световното клубно състезание ", се споделя в известието от управлението на Челси. По-рано тази година американският предприемач Тод Боули стана притежател на клуба и след единствено 100 дни на неговото ръководство отборът прави мениджърска смяна.

" След 100 дни на новото ръководство, новите притежатели имат вяра, че в този момент е точният миг за тази смяна. Треньорският щаб на Челси ще застане отпред на отбора за подготовката и идващите мачове, до момента в който клубът назначи непрекъснат управител ", допълват от клуба.

През лятото на 2021-ва година договорът на Тухел с Челси бе продължен до 2024

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР