Мениджърът на Челси - Маурицио Сари беше изключително развълнуван от

...
Мениджърът на Челси - Маурицио Сари беше изключително развълнуван от
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Заслужавам да остана мениджър на Челси

Мениджърът на Челси - Маурицио Сари беше извънредно разчувствуван от извоюваната Лига Европа. Според него този триумф би трябвало да бъде задоволителен, с цел да остане той отпред на лондончани.

Припомняме, че огромен интерес към неговите услуги демонстрира Ювентус.

" Спечелихме 12 от 15 мача в Лига Европа, вкарахме повече голове от всеки различен тим, а във финала победихме мощен противник с 4:1. Посвещавам този триумф на контузените играчи, които пропуснаха дуела, както и на почитателите на Наполи, на които не можах да подаря сходна наслада ", показа Сари в минутите след последния съдийски сигнал в Баку.

" Мога единствено да кажа, че съм огромен късметлия да бъда на край с Челси. Смятам, че за подобен къс интервал отпред на тима постигнахме доста. Дали оставам в Челси? Трябва да поговоря с управлението и да разберем дали можем да си бъдем взаимно потребни. Щастлив съм тук, одобрявам Висшата лига, само че след края на всеки сезон би трябвало да се направи равносметка. Мисля, че заслужавам да остана отпред на тима, само че единствено моето мнение в тази ситуация не е решаващо ", разяснява 60-годишният ментор, който е спряган за правоприемник на Масимилиано Алегри в Ювентус.
 Оливие Жиру: Тези два клуба трансформираха целия ми живот!
Оливие Жиру: Тези два клуба трансформираха целия ми живот!

" Благодарен съм за всичко, най-много за гласуваното доверие "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР