Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино не беше доволен от

...
Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино не беше доволен от
Коментари Харесай

Почетино: Нужно е да проявим разбиране към реферите, но и те трябва да разбират нас

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино не беше удовлетворен от съдиите в миналия дуел против Брайтън, който неговият отбор завоюва с 3:2. В края на първото полувреме капитанът на тима в срещата Конър Галахър беше изпъден за втори жълт картон.

През втората част пък имаше две основни намеси на ВАР, като при едната беше отсъдена дузпа в интерес на лондончани, а при втория беше анулирана такава против тима.

" Не мисля, че това на Галахър беше червен картон, само че би трябвало да го забележим отново. Нужно е да проявим схващане към реферите, само че и те би трябвало да схващат нас ", съобщи Почетино след драмата на " Стамфорд Бридж ".

Треньорът недоумява метода на арбитрите при упоменатите положения: " Защо въобще първо беше отсъден углавен удар в края за това против Колуил (за хипотетична ръка - б.р.), а по-късно чак се гледаше от ВАР. Трудно е за схващане. В същото време при дузпата за нас за нарушаване против Михайло Мудрик се чакаше първо инспекцията от ВАР, след което тя беше отсъдена. Странно е по какъв начин от време на време се употребява технологията... "

" Иначе това беше вманиачен мач, тъй като сме част от шампионата с най-сериозна конкуренция. Отборът ни е изтощен, всички сме изморени, само че като цяло сме щастливи. След загубата от Нюкасъл трябваше да покажем друго лице. Ето за какво аз съм щастлив ", приключи Почетино.
 Челси - Брайтън 3:2 в мач от Висшата лига
10 от Челси се оправиха с Брайтън в замайващ мач на " Стамфорд Бридж "

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР