Мениджърът на Челси Маурисио Почетино каза, че няма да търси

...
Мениджърът на Челси Маурисио Почетино каза, че няма да търси
Коментари Харесай

Почетино отказа да коментира ситуацията около Мойсес Кайседо, но се закани на Ливърпул

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино сподели, че няма да търси извинения, в случай че тимът му не стартира по най-хубавия метод в шампионата на Висшата лига против Ливърпул в неделя, заяви " Ройтерс ".

Челси назначи Почетино на поста в края на май след разочароващ сезон 2022-23, в който отборът приключи на 12-о място - най-лошото достижение от 1994 година. Отборът се раздели с 15 футболисти, измежду които капитанът Сесар Аспиликуета, Кай Хаверц, Мейсън Маунт, Н`Голо Канте, Матео Ковачич и Калиду Кулибали, като притегли шестима нови.
 Обрат! Кайседо обърна тил на Ливърпул, желае да играе в Челси
Обрат! Кайседо обърна тил на Ливърпул, желае да играе в Челси

Вижте детайлности

" Ние сме повече в временен интервал от Ливърпул, тъй като аз съм нов тук, а Клоп е в Ливърпул от седем години ", сподели аржентинецът пред репортерите. " Разбира се, ние сме Челси. Историята е клуба е да печели. Дори и да сме в преход, би трябвало да спечелим против Ливърпул. Манталитетът на играчите е да се борят и да печелят. Няма да приема различен метод на мислене. Искаме да върнем клуба там, където заслужава да бъде ", сподели още Почетино.

Двубоят в неделя има и спомагателен заряд, откакто и двата клуба са в борба за прехвърлянето на Мойсес Кайседо.

Клубът от Лондон беше в напреднали договаряния с Брайтън, само че медиите оповестиха в петък, че Ливърпул е постигнал единодушие за прехвърлянето на еквадореца за 111 милиона паунда.

Почетино отхвърли да разяснява прехвърлянето. " Работим старателно, с цел да прибавим качествени играчи в състава ни. В момента не желая да приказвам за футболисти, които не са наши. Доволен съм от метода, по който вършим нещата. В съпоставяне с предишния сезон доста халфове напуснаха. Опитваме да ги сменяем ", сподели още Почетино.

Той призна, че Челси търси заместител на нападателя Кристофър Нкунку, който ще отсъства " нескончаем интервал ", откакто претърпя интервенция на коляното. " Много съжаляваме за него. Той се справяше добре, доста е значим за нас ", сподели мениджърът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР