Мениджърът на Челси Греъм Потър каза, че нападателят Рахийм Стърлинг

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър каза, че нападателят Рахийм Стърлинг
Коментари Харесай

Греъм Потър: Ще видим още много от Стърлинг, сигурен съм

Мениджърът на Челси Греъм Потър сподели, че нападателят Рахийм Стърлинг е минал през сложен интервал след прехвърлянето си от Манчестър Сити, само че от него занапред се чака доста.

Челси притегли Стърлинг за към 47,5 милиона паунда през юли, само че неговото показване досега не бе на висотата на упованията с 6 гола в 21 мача във всички шампионати през сезона.

Стърлинг ще играе против някогашния си тим Сити в четвъртък на " Стамфорд Бридж ", преди двата тима да се изправят още веднъж един против различен за ФА Къп на " Етихад " в неделя.

" Беше предизвикателство за него, само че подобен беше интервалът за всички ", сподели Потър пред репортерите в сряда. Отборът му е на десето място в класирането на 11 точки от втория Манчестър Сити.

" Имаше доста промени и се случиха доста неща, не е елементарно ", призна треньорът.

" Ще забележим още доста от Рахийм, сигурен съм. Той дава най-хубавото от себе си всеки ден и би трябвало да му помогнем да се върнем на равнището, на което знаем, че може да бъде ", сподели още Потър.

Челси завоюва единствено един от последните си седем мача за състезание, като приключи 1:1 с Нотингам Форест понеделник.

" Трябва да играем добре, това е ключът. Трябва да разберем качеството, което имат и да се опитаме да ги спрем. Изглежда елементарно, само че истината е, че не е ", добави той. " Те са топ тим, само че можем да им създадем проблеми ", увери Потър.

Вратарят Едуар Менди ще остане отвън състава, защото още се възвръща от травма на рамото, която получи, играейки за Сенегал на Световното състезание.
 Челси завоюва единствено един от последните си 7 мача във Висшата лига
Челси завоюва единствено един от последните си 7 мача във Висшата лига

Тежка серия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР