Мениджърът на Челси - Франк Лампард, говори преди първия мач

...
Мениджърът на Челси - Франк Лампард, говори преди първия мач
Коментари Харесай

Лампард: няма нищо по-хубаво от това да докажем на хората, че грешат

Мениджърът на Челси - Франк Лампард, приказва преди първия мач на тима от 1/4-финалите на Шампионската лига против Реал Мадрид. Той осъзнава предварителното съответствие на силите, само че твърди, че играчите му няма да излязат на “Сантиаго Бернабеу ” като обречени.

“Реал Мадрид е любимец на следващия ден, само че в нашия спорт няма нищо по-хубаво от това да потвърдим на хората, че бъркат. Имаме млади играчи, а има и такива, които към този момент са постигнали доста. Не мисля, че ще е нещо напълно ново за тях. Играта ни би трябвало да е подобаваща за случая, на този стадий равнището се подвига ”, разяснява Лампард на конференцията преди мача.

Журналистите припомниха на мениджъра на Челси за миналогодишния поврат на “белия балет ”, когато двата тима още веднъж се срещнаха в 1/4-финалната фаза на шампионата и лондончани завоюваха първия дуел в Испания с 3:2, само че на реванша в британската столица паднаха с 1:3.

„ Всяка година е друга история. През предишния сезон Челси и реализира триумф тук, само че Реал Мадрид изигра извънреден мач на реванша и обърна хода на конфликта, когато Челси изглеждаше доста мощен. Трябва да разберем, че Реал Мадрид е мощен тим, а ние би трябвало да играем дисциплинирано с и без топката. Да разберем по какъв начин противникът може да ни заплаши, по какъв начин обича да бележи, по какъв начин управлява играта. Но и да покажем мощните си страни, да имаме вяра в себе си и да не забравяме проектите си, когато сме напрегнат ”, показа Лампард.

Първият 1/4-финален мач от Шампионската лига сред Реал Мадрид и Челси ще е в утрешния 12 април (сряда), в Мадрид и стартира от 22:00 българско време време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР