Мениджърът на Челси Антонио Конте ще запази работата си, съобщава

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте ще запази работата си, съобщава
Коментари Харесай

Абрамович решил да остави Конте начело на "Челси"

Мениджърът на " Челси " Антонио Конте ще резервира работата си, оповестява Би Би Си. Според информацията в клуба не е обсъждана възможна разлъка с италианеца макар неуспехите в последните мачове.

В понеделник първенците претърпяха тежко проваляне с 1:4 от " Уотфорд ". Само пет дни по-рано те бяха разрушени вкъщи с 0:3 от различен от борещите се за оцеляване тимове - " Борнемут ". За пръв път от 1995 година сините изгубиха два следващи мача с разлика от три гола.

Шампионите имат единствено една победа в последните си пет дуела във Висшата лига, като са четвърти на 19 точки от лидера " Манчестър сити ". За притежателя на клуба Роман Абрамович и управлението обаче основно било, че " Челси " е в четворката и продължава да се бори в Шампионската лига и Купата на Англия.

Капитанът на тима Гари Кейхил поддържа мениджъра. По думите му футболистите би трябвало да се погледнат в огледалото и да поемат своята отговорност. " Мениджърът свърши изключителна работа ", сподели Кейхил.

Конте е пред угрозата да стане третият следващ управител, който печели купата във Висшата лига и бива уволнен още през идващия сезон.

На конференцията след мача с " Уотфорд " италианецът няколко пъти съобщи, че не е обезпокоен за поста си. Той уточни, че дава всичко от себе си. " Не съм обезпокоен. Не съм обезпокоен за работата си. Работя крепко всеки ден и давам 120% от себе си. Ако това е задоволително - добре. В противоположен случай клубът може да вземе друго решение. Но аз не съм обезпокоен ", сподели Конте.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР