Мениджърът на Брайтън Греъм Потър остана изключително разочарован от това,

...
Мениджърът на Брайтън Греъм Потър остана изключително разочарован от това,
Коментари Харесай

Мениджърът на Брайтън: Мислех, че вкарахме изравнителния гол с последния удар в мача..

Мениджърът на Брайтън Греъм Потър остана извънредно отчаян от това, че неговият отбор не взе нещо от семейството си против Манчестър Юнайтед.

" Чайките " изиграха доста мощен дуел, удариха пет греди и си помислиха, че са взели точката, откакто в 95-ата минута Соли Марч направи 2:2. Потър е сметнал, че това е последното деяние в мача, тъй като добавеното време бе пет минути.

Крис Кавана обаче продължи играта с още няколко минути и по този начин се стигна до 98-ата, в която " алените дяволи " получиха дузпа поради игра с ръка на Нийл Мопе. Бруно Фернандеш донесе успеха на Юнайтед в 100-тната минута.

" Мисля, че бяхме по-добрият отбор през 90-те минути. Нанесохме повече удари, създадохме повече благоприятни условия, ударихме няколко греди, само че от време на време футболът не е почтен. Трябва да го приемем, макар че е мъчително. Мислех, че вкарахме изравнителния гол с последния удар в мача. Не знам от кое място пристигна това в допълнение време. Жестоко е, само че представянето ни бе фантастично. Със сигурност заслужавахме нещо от този мач ", съобщи Греъм Потър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР