Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че лятното попълнение Фабио

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че лятното попълнение Фабио
Коментари Харесай

Микел Артета: След 10-12 мача ще знаем къде сме

Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че лятното попълнение Фабио Виейра може да дебютира на следващия ден, когато лондончани гостуват на Борнемут. Испанецът приказва и за бъдещето на някои играчи, като Букайо Сака и Никола Пепе.

Попитан по кое време класирането ще отразява защо ще се бори тима, испанецът отговори: “След 10 или 12 мача, когато стартират всички шампионати. Програмата играе огромна роля. Но най-важният интервал е в края на март, април. Първите няколко седмици от сезона са сложни, защото играеш един път седмично, няма евротурнири или купи. Трябва да се справяш с изнервянето на някои играчи, които не играят доста, само че сезонът е дълъг и всеки ще получи своя късмет ”.

Новото попълнение Фабио Виейра, Седрик Соареш и Емил Смит Роу са възобновени от травми и играха за дублиращия тим през седмицата. “Те са добре, упражняваха цялата седмица и са на линия ”, съобщи Артета. Той удостовери, че привлеченият през лятото млад бразилец Маркиньос няма да бъде даван чартърен.

Относно новия контракт на Букайо Сака мениджърът разяснява: “Уверен съм, че ние, като клуб, Букайо, фамилията му и сътрудника му мислим в една посока. Сега остава единствено това да бъде отразено на хартия. Искам да бъде свършено, тъй като не искаш играчите да се разсейват по време на сезона, само че тези неща лишават време ”.

Попитан за бъдещето на Никола Пепе, който може да напусне клуба, Артета съобщи: “Обсъждахме, че имаме огромен състав. Взели сме някои решения и позволихме на някои играчи да си тръгнат. До края на трансферния прозорец всичко е допустимо ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР