Мениджърът на Арсенал - Микел Артета коментира тренировъчния лагер на

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета коментира тренировъчния лагер на
Коментари Харесай

Микел Артета: Няколко загуби не могат да ни накарат да забравим кои сме

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета разяснява подготвителния лагер на отбора в Обединените арабски емирства.

" Лагерът в Дубай беше страховит, фантастични условия. Работихме доста върху нещата, които бяхме набелязали. Презаредихме батериите и в това отношение средата и прелестното време оказват помощ. Този интервал ни даде опция да погледнем нещата от друга вероятност и да проучваме работата си. Има доста позитиви от първите шест месеца от сезона, макар че резултатите не бяха позитивни в последните няколко мача ", съобщи Артета.

Той разяснява и неприятната серия на отбора. " Артилеристите " изгубиха последните си три мача. Артета добави, че клубът няма да притегля нов нападател през зимата.

" Няколко загуби не могат да ни накарат да забравим това, което сме. Трябва да продължим да бъдем себе си, само че в някои детайли би трябвало да се подобрим и да се развием. Това е хубостта на работата ми - непрекъснато да търсиш развиване на тима и това, което е нужно, с цел да продължи да побеждава “, съобщи Артета преди идващия конфликт на отбора.

Утре Арсенал приема Кристъл Палас в среща от 21-ия кръг на Висшата лига на Англия. Мачът стартира в 14:30 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР