Мениджърът на Антонио призна, че може изненадващо да се завърне

...
Мениджърът на Антонио призна, че може изненадващо да се завърне
Коментари Харесай

Конте намекна, че след шест месеца Ериксен може да се завърне в Тотнъм

Мениджърът на Антонио призна, че може изненадващо да се завърне при " шпорите " след края на сегашния сезон. Датчанинът подписа 6-месечен контракт с, само че в случай че всичко е наред и той покаже, че има сили да издържи на натоварването в, е опция да се завърне в Тотнъм и да проработи още веднъж с Конте, с който пък бяха дружно в.

" Честно казано, бяха сюрпризиран от това развиване, тъй като мислех, че Кристиан има потребност от повече време, преди да се завърне да играе в Англия. Със сигурност Ериксен е част от историята на Тотнъм. Да се завърне тук би било добра опция за него, за мен и за клуба. Сега той има контракт с Брентфорд, само че това е единствено за шест месеца. След това ще забележим какво ще се случи. Имах шанса да се видя с него в неделя и да поговорим. Видях го с неговото семейство. Аз съм първият човек, който би желал да го види още веднъж на терена, тъй като дружно прекарахме доста добър интервал в Интер. Спечелихме шампионата и прекарахме два сезона дружно. Желая му всичко най-хубаво. Никога не знаеш какво може да се случи. Би било добре още веднъж да работим дружно ", съобщи Конте.

Ериксен има 69 гола и 90 асистенции в 305 мача за Тотнъм.
 Предстои ни да срещнем разгневен тим, предизвести Алегри Предстои ни да срещнем разгневен тим, предизвести Алегри 9 фев | 15:56 850 1  Англия отстранява ограниченията против COVID-19, Премиър лийг към момента тъне в неизясненост Англия отстранява ограниченията против COVID-19, Премиър лийг към момента тъне в неизясненост 9 фев | 15:42 857 0  Бензема въобще не е сигурен за мача с ПСЖ, възобновяване не върви по проект Бензема въобще не е сигурен за мача с ПСЖ, възобновяване не върви по проект 9 фев | 15:16 1431 1  Титуляр на Интер рискува да пропусне първия конфликт с Ливърпул Титуляр на Интер рискува да пропусне първия конфликт с Ливърпул 9 фев | 14:50 1011 1  Марсиал: Барселона и Ювентус ме желаеха, само че избрах Севиля Марсиал: Барселона и Ювентус ме желаеха, само че избрах Севиля 9 фев | 14:39 2393 3 Виж всички Водещи Новини  Сираков: Аз не съм безконечен, Левски е безконечен! Няма по-добър страж на акциите от последователите Сираков: Аз не съм безконечен, Левски е безконечен! Няма по-добър страж на акциите от последователите 9 фев | 11:27 16053 234  Официално: Преслав Боруков подписа с Локомотив (Пловдив) Официално: Преслав Боруков подписа с Локомотив (Пловдив) 9 фев | 13:04 6701 33  Ивков с зов към левскарите: Парите ви няма да потъват в бездънна яма, а ще са гориво на работещ мотор Ивков с зов към левскарите: Парите ви няма да потъват в бездънна яма, а ще са гориво на работещ мотор 9 фев | 11:30 9876 64  Магическата Влъхова сграбчи златото в слалома в Пекин, Вукадинова отпадна Магическата Влъхова сграбчи златото в слалома в Пекин, Вукадинова отпадна 9 фев | 09:05 17524 16  Камен Златков пред Sportal.bg: Влизането в топ 20 в Световната купа ми дава убеденост за Пекин 2022 Камен Златков пред Sportal.bg: Влизането в топ 20 в Световната купа ми дава убеденост за Пекин 2022 9 фев | 08:00 8720 1 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР