Мениджърът на английския шампион Ливърпул Юрген Клоп сподели преди мача

...
Мениджърът на английския шампион Ливърпул Юрген Клоп сподели преди мача
Коментари Харесай

Юрген Клоп преди мача в Шампионската лига: Нямам достатъчно футболисти

Мениджърът на британския първенец Ливърпул Юрген Клоп показа преди мача против Аякс в Шампионска лига, че не разполага с задоволително футболисти, с цел да ротира състава си. Причина за това са множеството контузени играчи.

Последният футболист на „ червените”, който влиза в лазарета е ветеранът Джеймс Милнър, който се контузи в последния дуел против Брайтън (1:1).

Новото попълнение Тиаго Алкантара и десния бек Трент Александър Арнолд към момента нямат зелена светлина, с цел да възобновят тренировки, което значи, че ще продължа да отсъстват от сметките още дълго време.

Централните бранители Върджил Ван Дайк и Джо Гомес пък са навън съвсем до края на сезона, откакто претърпяха интервенции на колената си.

„ Нямам задоволително играчи, с цел да приоритизирам. Не става дума за това, в кой шампионат играем, а за футболистите. В събота играха най-подготвените”, сподели Клоп.

Германският експерт още веднъж зачекна тематиката с програмата, която търпи съществени промени поради малките екрани.

„ Ситуацията не е съвършена, само че не са доста хората, които желаят да ни оказват помощ (с програмата), освен на нас, само че и на всички останали. Трябва да се оправим. Винаги съм казвал, че до момента в който имаме 11 играчи, ще се борим. Ситуацията продължава да бъде такава”, сподели още Юрген Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР