Мемоарите принц Хари, които са на пазара от няколко дни,

...
Мемоарите принц Хари, които са на пазара от няколко дни,
Коментари Харесай

Мемоарите на принц Хари: Най-продаваната нехудожествена книга в историята

Мемоарите принц Хари, които са на пазара от няколко дни, се трансфораха в най-продаваната нехудожествена книга в историята или най-малко по този начин твърди нейният американски издател.

Очакванията за огромни опашки пред книжарниците не се състояха. Онлайн обаче книгата към този момент е номер 1 по целия свят. Така е в Обединеното кралство, Америка, Австралия и Германия. В тези 410 страници принц Хари прави някои шокиращи разкрития за своя живот. Основното е, че цялостен живот той се е чувствал авариен, по този начин както се споделя и книгата, заяви.

Друго, което споделя Хари, е, че персонално той, като част от английската войска, е умъртвил 25 талибански военни. Това основава към този момент съществени проблеми за сигурността му. Той се движи с въоръжена защита в Америка. Има и огромни рецензии против татко му крал Чарлз III, а също и против брат му принц Уилям.

Хари споделя, че са избрали да емигрират в Съединени американски щати с Меган, тъй като не са получили поддръжката, от която всяко младо семейство има потребност . Но експресни социологически изследвания демонстрират, че Хари не получава съчувствие измежду британците. Напротив - 63% считат, че той е сбъркал с публикуването на тези записки и към този момент неговият облик се възприема като негативен, за разлика отпреди 10 години, когато той беше номер 1 по утвърждение и си оспорваше първото място със своята починала баба кралица Елизабет II. 41% пък считат, че тази книга е направена просто за пари, такива каквито трябват на Меган и Хари, с цел да живеят в Америка. 

До момента дворецът и английското кралско семейство не са коментирали тези записки . Най-вероятно няма и да го създадат. Също по този начин упованията за огромна смяна в английската монархия надали ще се състоят, макар направените шокиращи разкрития в тях. Британската монархия работи по правила от епохи и каквото и да се случва в нея, то става постепенно. А и има нещо друго – британците харесват своята монархия, тъй като тя е част от тяхното чувство за велика нация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР