Мемфис Депай обяви, че ще разговаря с ръководството на Олимпик

...
Мемфис Депай обяви, че ще разговаря с ръководството на Олимпик
Коментари Харесай

Депай: Ще говоря с ръководството на Лион за офертата от Барселона

Мемфис Депай разгласи, че ще беседва с управлението на Олимпик Лион в идващите часове по отношение на интереса на Барселона към него.

„ Ще изчакаме и ще забележим какво ще се случи. Ще приказвам с шефовете на Олимпик Лион. Знам, че има интерес, само че не мога да кажа доста повече, тъй като и аз не съм разговарял доста с моя сътрудник “, разяснява нападателят пред „ NOS “.

Договорът на Депай с френския клуб изтича през лятото на 2021 година. Според информациите, Лион желае 30 милиона евро за футболиста. От своя страна Барселона желае да включи в договорката за нападателя Самюел Умтити, като по този метод понижи фрапантно трансферната цена на нидерландския национал.

„ В контраст с това, което четох, не е имало договаряния с Барселона. Не мисля, че Лион желае да загуби своя капитан след този сезон “, показа президентът на френския клуб Жан-Мишел Ола.

Каталунците са подготвени да предложат 15 милиона, плюс Юмтити за Депай. Старши треньорът на Лион Руди Гарсия би приветствал възможното завръщане на френския национал в тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР