Melexis, глобална инженерна компания в сферата на микроелектрониката, предстои да

...
Melexis, глобална инженерна компания в сферата на микроелектрониката, предстои да
Коментари Харесай

Melexis наема над 80 оператори и техници за новото си производство в София

Melexis, световна инженерна компания в областта на микроелектрониката, следва да открие тази есен своята нова постройка, в която ще се обитават индустриалното и научно- изследователското звено. Тя се намира в квартал Горубляне и съставлява уголемение на актуалната постройка на компанията. За да пусне в употреба новото оборудване, компанията възнамерява да наеме над 80 оператори и техници преди нейното разкриване. Новата постройката в София е основна част от тактиката за напредък на Melexis и значима стъпка в посока отбрана на ползите на клиентите от последствията от световния дефицит на чипове.



Новото индустриално пространство, площта за научноизследователска и развойна активност, както и складовото пространство, ще прибавят 15 000 м² към актуалната повърхност от 7 500 м². Новата постройка е по този начин проектирана, че да притегли български и интернационалните специалисти в областта на микроелектрониката, като инвестицията възлиза на към 75 милиона евро.  

Новата постройка е издигната по този начин, че да щади оптимално околната среда и ресурсите на планетата - енергийно ефикасни уреди, система за сграден мениджмънт, образован надзор на температура, относителна мокрота и осветеност, система за наново оползотворяване на силата и топлината.  



“Melexis продължава да влага в нови машини и уреди за разрастващото се произвеждане. Това потвърждава, че проектите ни за развиване в страната са дълготрайни. Една от аргументите за това е, че в България има обичаи в областта на микроелектрониката и разполага със експерти, които имат предпочитание да се развиват в тази промишленост. Освен образование, обществени придобивки и баланс сред работа и персонален живот, Melexis предлага на своите чиновници опция да се допрян до последните нововъведения в промишлеността и да допринесат за софтуерната еволюция, като всичко това се случва в рамките на България “, споделя Иван Чернов, Глобален управител Производство в Melexis България.  



Преди формалното разкриване на новата постройка, Melexis стартира огромна акция за набиране на нови чиновници. Компанията търси оператори и техници, които ще са въвлечени в процеса по произвеждане на чипове за редица интернационалните пазари. За да кандидатствате за отворените позиции, посетете



Melexis ще бъде хазаин и на Кариерен ден на 28 септември в София, с цел да опише повече за позициите оператор и механик, за производството и културата в компанията. Новите чиновници ще създават чипове, които са мощно издирван артикул в световен мащаб. Продуктите на компанията са предопределени освен за автомобилната промишленост, само че и за други браншове. За да се регистрирате за кариерния ден на Melexis, посетете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР