Меле между фолк певица и плеймейтка вдигна на крак цяла

...
Меле между фолк певица и плеймейтка вдигна на крак цяла
Коментари Харесай

Новоизлюпена чалгарка и Марешка Бадерм се биха на морето

Меле сред фолк певица и плеймейтка подвигна на крайник цяла Варна!

Конфликт зародил сред Наташа Монева, която е от новоизгряващите реализатори в чалгата, и моделката Марешка Бадерм.

Твърденията за това са на самата Бадерм. Боят сред двете бил преди броени дни посред пладне в  известен хотел във варна. По думите на Марешка Наташа почукала на вратата на хотелската й стая и откакто Бадерм отворила, певицата й се нахвърлила и почнал боят.

" Наташа ме удари в лицето. Това супер доста ме изнерви и аз я избутах с крайник корема, с цел да печеля отдалеченост и да отвръщам съответно в тази обстановка. Тя отново ми се нахвърли и взех решение просто да я заклещя в ъгъла. Хванах я откъм гърба зад врата под мишница, с крайник й направих подножка с цел да падне на земята и легнах върху нея с  тежестта на тялото си, тъй че да не може да мърда. Лежах върху нея, до момента в който не пристигна някой да я успокои и укроти, споделя пред „ България Днес “ чеченката. Когато брачният партньор на Наташа пристигнал гледката била „ грозна “.

Моделката към този момент си е наела юрист и си е извадила здравно за лека телесна щета. Марешка е безапелационна, че ще съди фолк певицата. А мотивът за кютека бил спор за блокиране на профила на Марешка в обществената мрежа от Монева. Двете се засекли предходната вечер в обща компания в заведение в морската столица, в което Наташа имала присъединяване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР